Pályázat

Projekt címe: „INTEG” integrált vállalatirányítási rendszer, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó IntegDTR, döntéstámogató rendszer bevezetése a Lédem 2000 Kft-nél

Nyert összeg: 19.811.000 Ft

Pályázat azonosító: GOP-2007-2.2.1

Projekt leírása:

A Lédem2000 Kft. menedzsmentje versenyképességének javítása és a hatékonyabb működés érdekében a Tandofer Informatikai Kft által kifejlesztett "INTEG" integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett döntött.

A cég főtevékenységét a közúti haszongépjárművek pneumatikus fékberendezéseinek javítása, felújítása és márkakereskedelme jelentette, későbbiek során már exporttevékenységet is elkezdett folytatni, és jelentős termelő tevékenységet is beindított. A cég sokrétű tevékenységének összehangolásához, a fejlődéshez, költséghatékonysághoz elengedhetetlenül szükséges egy komplex ERP használata.

A bevezetett rendszerszoftver nem egy külföldi rendszer magyarított változata, hanem hazai fejlesztésű szoftver, így a magyar jogszabályi előírásoknak való megfelelés biztosított; másfelől egy komplex, funkcionálisan rendkívül szerteágazó lehetőséget kínáló, jól kidolgozott megoldásokat felvonultató szoftver, amely képes a cégünk sokrétű tevékenységi körét jelentő folyamatok szoftveres leképezésére, és biztos megoldást nyújt a számviteli, pénzügyi és egyéb kapcsolódó vállalati folyamatok követésére. A választásnál különös tekintettel voltunk a gyártás- és minőségirányítás professzionális megoldásaira. Meglévő ISO 9001 és kiépítendő ISO14001 minősítésünkből adódóan olyan rendszerre volt szükségünk, mely képes ennek iránymutatói szerint működni.

A felmért igények alapján a következő modulok kerültek átadásra: - Pénzügy/Számvitel, kontrolling, -         Ellátási lánc menedzsment, készletgazdálkodás, logisztika, -     Áruforgalom, beszerzés, értékesítés, -         Humán erőforrás gazdálkodás, - Ügyfélkapcsolat kezelés, -      Termelési folyamatok támogatása, -         Elektronikus iratkezelési rendszer, -         Döntés Támogató Rendszer (DTR)

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

Gazdasági Versenyképesség Operatív Program

http://magzrt.hu/

1539 Budapest, Pf. 684

(+36) 40 200 617

©2009-2010 Tandofer Informatikai Kft. Minden jog fenntartva.
www.tandofer.hu